Eva Hamilton

Eva Hamilton föddes den 29 april 1954 i Kungsholms församling i Stockholm. År 2006 tillträdde hon på den tyngsta posten inom public service, verkställande direktör för Sveriges Television. Tre år senare tilldelades hon utmärkelsen Årets Ledare, Sveriges mest prestigefyllda utmärkelse inom management och ledarskap.

Bakom sig har Eva Hamilton en gedigen erfarenhet inom journalistik genom arbete som dagstidningsjournalist för bland annat Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Dagens Industri. Hon har även arbetat som nyhetsreporter för SVT, Rapport och Aktuellt samt som utrikeskorrespondent i Bryssel.

Det är med glädje Studentafton välkomnar en av Sveriges främsta kvinnliga ledare; Eva Hamilton, som under sitt besök kommer att tala om sin ledande roll på SVT.

Tags: ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905