Melanie C – Sporty Spice

Melanie Chisholm, kanske mer känd under artistnamnet Melanie C, var under nittiotalet en av fem sångerskor i världens då mest kända popgrupp, Spice Girls. Efter Spice Girls upplösning fortsatte Melanie C sin sångkarriär som soloartist.

Melanies första soloäventyr var hitsingeln ”When You Are Gone” med Bryan Adams. Singeln blev en stor hit i Europa och gav Melanie blodad tand för fler soloprojekt efter tiden i Spice Girls. Melanie har släppt fyra album och haft flertalet hits som hamnat på topplistor runt om i Europa. Nu är hon tillbaka med nya studioalbumet ”The Sea” där första singeln ”Think About It” just nu klättrar på listorna runt om i Europa.

Den 16 november 2011 gästade hon Studentafton för en intervju med Andreas Ekström, läs mer här: http://www.sydsvenskan.se/lund/mel-c-i-studentaftons-heta-stol/
———————————————————————————————————————————————————————–

Former Spice Girls member, Melanie C, who recently released her new album The Sea, made a visit to Studentafton November 16th at 19.00. Location: Palestra.

Tags: ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905