Filip och Fredrik

Vid vår första afton har vi äran att gästas av duon som startade sina karriärer inom journalistik men som numera främst känns igen från en rad populära programserier på kanal5. De är ständigt aktuella, aldrig rädda för att sticka ut och deras program visar på en outtröttlig vilja att förändra TV-världen. High Chaparall, 100Höjdare, Boston tea party, Vem kan slå Filip och Fredrik och det aktuella Får vi följa med har gjort Filip Hammar och Fredrik Wikingsson till folkkära medieprofiler. På filipochfredrik.com sänder de Sveriges populäraste podcast och under 2011 tog de emot priset som Årets manliga programledare på Kristallengalan.

I april i år ger de sig för första gången ut på turné i Sverige med humortillställningen ”Jakten på den försvunna staden”. Det är med stolthet och stor glädje som vi välkomnar Filip och Fredrik att gästa Studentafton och vi ser fram emot vad vi tror kommer bli en fantastisk afton!

Biljetter ligger nu ute till försäljning på Studentinfo i AF-Borgen eller på biljett.studentlund.se.

Tags: , ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Datum: . Datum: 2012-03-21
Tid: 19:30 - 21:30
Plats: Stora salen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 70 SEK
Pris för icke-medlemmar: 120 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905