Vårens program – första halvan!Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan presentera första halvan av vårens program! Vi går en fantastisk termin till mötes med många intressanta gäster och spännande aftnar och det är vår ambition att lyfta och föra vidare den unika och svårslagna tradition som Studentafton står i.

Detta är alltså den första halvan av programmet, således följer även en andra halva med ytterligare gäster som kommer presenteras senare under terminen. Vi ser fram emot att erbjuda ett brett program med god variation.

Vårens första gäster är:

Filip och Fredrik – 21 mars, 19:30 (..)

Anders Borg – 28 mars, 19:00 (..)

Stefan Löfven – 19 april, 19:00 (..)

Vi är mycket glada för att dessa högst intressanta och relevanta personerna har tackat ja till att gästa oss under våren och vi tror att Studentafton går en fantastisk vår till mötes!

Varmt välkomna!

/ Studentaftonutskottet

Tags: , , ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905