Studentafton gästas av: Bengt Svensson

 

Studentafton presenterar stolt Rikspolischefen Bengt Svenson.Denna afton kommer vi få veta mer om både Brott & straff än vad Fjodor Dostojevskij en gång lärde oss. En exklusiv inblick i Polisens värld väntas! Välkända fall kommer att mixas med aktuella ämnen och framtidsvisioner för Polisen.

Med en juristexamen och en polischefsutbildning i bagaget fick Bengt 2006 uppdraget att bli chef för polisavdelningen vid Rikspolisstyrelsen. Två år senare valdes han av regeringen till Rikspolischef och är sedan de

ss den ytterst ansvarige för Rikspolisstyrelsen (Förvaltnings- och tillsynsmyndighet för Polisen).Linda Widmark, Rikspolisstyrelsens pressekreterare, kommer att moderera denna intressanta afton.

Som vanligt avrundas aftonen med publikfrågor så passa på och ladda upp med frågor och ta chansen att få svar från självaste Rikspolischefen.

–>OBS!!! Vi kommer DESSUTOM denna afton att ha förmingel i form av LIVEMUSIK och dryckesförsäljning och allmänt gött häng före aftonen. KLOCKAN 18.00 är ni välkomna till Weibullsalen (Tegnérs)

NÄR? ONSDAG DEN 14E NOVEMBER, KLOCKAN 19:00 (PRICK PRICK)

VAR? WEIBULLSALEN ( TEGNÉRS MATSALAR)

GRATIS för alla med studentleg (Medlemmar i StudentLund)!

Biljetter kan även köpas på förhand om man vill garantera sig en plats. Detta görs på Studentinfo i AF-borgen, eller på biljett.studentlund.se.

Biljetterna kostar då 40 kr med studentleg och 50 kr för övriga (icke-studenter)

Tags: ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Datum: . Datum: 2012-11-14
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Weibullsalen ( Tegnérs).
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 40 SEK
Pris för icke-medlemmar: 50 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905