Studentafton gästas av Prins Manvendra Singh Gohil

Prins Manvendra Singh Gohil är kronprins av ett område som heter Rajpipla i Gujarat i Indien och blev känd för den breda allmänheten då han kom ut som homosexuell 2006. Något mycket kontroversiellt i ett land där det till 2009 var olagligt samt sågs som ytterst onaturligt. Prins Manvendra mötte stark kritik från provinsens invånare och bilder av honom brändes överallt i byarna samtidigt som hans familj sa upp kontakten med honom. Prins Manvendra medverkade i The Oprah show 2007 och har sedan dess varit med i en tv-serie kallad ”Hemliga prinsar” (producerad av BBC3 och sänd i Sverige på Svt), varit värd för Europride i Stockholm 2008 samt aktivt jobbat för HBTQ-frågor i Indien samt övriga världen.

Tags:

Datum: . Datum: 2013-04-18
Tid: 19:00
Plats: Universitetsaulan.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 70 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905