Studentafton gästas av Beatrice Ask och Kristoffer Triumf

Under loppet av en vecka ligger det spännande aftnar med bland annat komiker och kungligheter. Den fjärde aftonen blir likväl så spännande!

Tisdagen den 23:e april gästas Studentafton av justitieminister Beatrice Ask – ett politiskt anförande och samtal med Kristoffer Triumf.

Beatrice Ask (M) tillträdde som justitieminister för Alliansregeringen 2006. År 2012 valde regeringen att kraftsamla mot det som beskrivits som vårt mest akuta samhällsproblem, våld i nära relationer. Länspolismästare Carin Götblad utsågs till nationell samordnare och uppdraget riktade främst in sig på förövarna. Ask var en av initiativtagarna bakom uppdraget och gästar nu Studentafton för att hålla ett samtal om arbetet och synen på våld i nära relationer, ett aktuellt och väl debatterat ämne som hon arbetar aktivt för att motarbeta och finna lösningar på.

Därefter kommer Kristoffer Triumf, skaparen bakom en av Sveriges mest nedladdade podcast Värvet samt hålla en intervju med Beatrice Ask. Inte nog med att hans skicklighet i intervjuteknik har gjort succé hos publiken, han är även en av bakom Filip och Fredriks program Breaking News.

Det kommer minst sagt bli en intressant afton ni inte vill missa!

Aftonen börjar kl. 19:00(..) i Café Athen, AF-borgen

För att säkerställa en plats rekommenderar vi att man förbokar biljett via biljett.studentlund.se!

50 SEK för Studentlundmedlemmar
70 SEK för övriga
Gratis i dörren i mån av plats!

Varmt välkomna,
Studentafton

Tags: , , , ,

Datum: . Datum: 2013-04-23
Tid: 19:00
Plats: Café Athen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 70 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905