Studentafton gästas av Jonas Sjöstedt

Vårens sista Studentafton är här. Hittills har kungligheter, komiker, försvarsadvokater samt en rad svenska toppolitiker gästat oss och…

…torsdagen den 23:e maj gästas Studentafton av
Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt.

Jonas Sjöstedt tillträdde som partiledare för Vänsterpartiet i januari 2012. Dessförinnan har Sjöstedt verkat som europaparlamentariker i över 11 år och sedan 2010 suttit i riksdagen. Utöver sin politiska karriär har Sjöstedt jobbat som metallarbetare på Volvo lastvagnar samt arbetat som skribent och författare.

Sjöstedt kommer att inleda aftonen med ett politiskt anförande om ”idéer och resonemang kring vinster i välfärden” varpå Per Svensson, senior columnist på Sydsvenskan, kommer moderera ett samtal. Aftonen avlutas i vanlig ordning med publikfrågor i 30 minuter.

I syfte att värna om Studentaftons politiska obundenhet kommer Studentafton, i enlighet med en ny policy, fr.o.m. hösten 2013 (fram till efter valet 2014) inte att gästas av några svenska politiker. Undantag görs om representanter från båda blocken medverkar samtidigt. Det är av denna anledning som Studentafton under våren 2013 gästats av ett ovanligt stort antal politiker.

Aftonen börjar klockan 19:00 (..) i Café Athen, AF-borgen.

Pris:
50 SEK för Studentlundmedlemmar
70 SEK för övriga
GRATIS i dörren med studentleg i mån av plats.

Biljetter går att köpa från och med idag, 14 maj, klockan 12:00 på biljett.studentlund.se samt på Studentinfo i AF-Borgen!

Varmt välkomna!

Tags: , ,

Datum: . Datum: 2013-05-23
Tid: 19:00
Plats: Café Athen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 70 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905