Tack för en fantastisk vår! Vi ses igen till hösten!

studentafton_vt2013_text

 

Studentafton vill härmed önska alla en riktigt fin sommar och tacka vårens Studentaftongäster:

Utrikesminister Carl Bildt som talade om framtidens Europa, Prins Manvendra Singh Gohil som berättade om situationen för homosexuella i länder där det är olagligt eller inte socialt accepterat, Justitieminister Beatrice Ask som höll ett anförande om våld i nära relationer och intervjuades av Kristoffer Triumf, Gudrun Schyman tillsammans med Kakan Hermansson & Nour El Refai som diskuterade feminism, Jonas Sjöstedt som talade om vinster i välfärden, Erik Ullenhag & Jimmie Åkesson som debatterade integrationspolitik, Statsminister Fredrik Reinfeldt som höll sin första Statsministerafton, Gustav Fridolin som talade om framtidens skola samt Breiviks försvarsadvokat, Geir Lippestad, som talade om rasism och högerextremism.

Ett STORT tack till alla ni som besökt vårens Studentaftnar (eller sett dem på svt-play!). En lika spännande och fullspäckad hösttermin väntar – varmt välkomna tillbaka då!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905