Studentafton släpper egen podcast!

Studentaftontraditionen etablerades redan den 6 maj 1905 och har sedan dess samlat bitar av världshistorien i AF Borgen. Lunds studenter och andra intresserade har givits möjligheten att ta del av världskultur bakom stängda dörrar och än idag, 109 år senare, skrivs historia i AF Borgens lokaler. Studenterna och andra intresserade fortsätter att ta del av de olika aftnarna, men från och med nu väljer Studentafton att inte stänga Lundadörrarna utan att öppna dem till världen med:

STUDENTAFTONPODDEN lanseras den 28 oktober 2014

I samarbete med Radio AF har Studentafton under sommaren och hösten 2014 arbetat med att starta en podcast. Inspelningsutrustning har införskaffats och det har rests land och rike runt för nyinspelat material med tidigare gäster. Nu på tisdag den 28 oktober kan Studentafton stolt presentera historiens två första, av många, Studentaftnar i poddformat. Först ut är Feminismaftonen från den 7 oktober och den kommande Chefredaktörsaftonen som äger rum den 22 oktober.

Podcastsen kommer till en början att finnas tillgängliga på studentafton.se, radioaf.se och iTunes.

Varmt välkommen att lyssna på Studentaftonpodden från och med den 28 oktober!

Studentaftonpodden – Release 28/10 from Studentafton on Vimeo.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905