Peter Sunde till Studentafton

Nästa gäst till Studentafton är The Pirate Bays medgrundare och även tidigare talesperson Peter Sunde. Nyligen släpptes Sunde från anstalten Västervik Norra efter att ha avtjänat sin dom gällande upphovsrättsbrott. Den 21 januari besöker Sunde Studentafton för ett samtal om nätaktivism, immateriella rättigheter och samhällsbrister.

 

Innan Sundes dom hade han planer på att ställa upp i det finska EU-valet för att representera det finska Piratpartiet. Dessutom utsåg det Europeiska Piratpartiet Peter Sunde och Amelia Andersdotter (från svenska piratpartiet) till kandidater för ordförandeskapet i EU-kommissionen. Peter Sunde är också grundare av företaget Flattr, meddelandeappen Heml.is och VPN-tjänsten IPREDator. Han fortsätter även att vara politiskt aktiv och har tidigare engagerat sig i WikiLeaks.

Aftonen hålls den 21:a janurari klockan 19:00 (..) i Stora Salen, AF-borgen. De sista 30 minuterna är, som alltid, vigda åt frågor från publiken. Moderator för kvällen kommer vara journalisten och programledaren Hanna Fahl.

Biljetter finns att köpa på:
www.biljett.studentlund.se I Studentinfo i AF Borgen
70 SEK för medlemmar i Studentlund
100 SEK för övriga
30 gratisbiljetter kommer släppas i dörren i mån av plats (dock endast medlemmar i Studentlund).

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

 

Datum: . Datum: 2015-01-21
Tid: 19:00 - 20:00
Plats: Stora salen, AF-borgen Lund.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 70 SEK
Pris för icke-medlemmar: 100 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905