Anna Kinberg Batra till Studentafton

Den 10 januari 2015 tillträdde Anna Kinberg Batra som ny partiledare för Moderaterna blev därmed även Alliansens ledare. Med ett nytänk och visioner för Moderaternas framtid tar hon sig an denna uppgift och blickar framåt mot de kommande åren i oppositionspolitiken. År 2000 blev Kinberg Batra riksdagsledamot för första gången, då som ersättare under en kort period. Året därpå blev hon ordinarie ledamot och har sedan dess under samtilga riksdagsval och nu senast 2014. Inom riksdagen har hon varit ledamot i skatteutskottet, ordförande i EU-nämnden och ordförande inom finasutskottet. Efter valet år 2014 utsågs hon till att bli Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson parallellt som hon var gruppledare för partiet.

Den 4 mars 2015 kl. 18.00 i Stora Salen gästas Studentafton av Anna Kinberg Batra för ett modererat samtal som kommer ge dig en inblick i hennes visioner, tankar kring de kommande åren i opposition och planerna att överta statsministerposten 2018.

Biljetter finns att köpa på:
www.biljett.studentlund.se och även i  Studentinfo i AF Borgen
50 SEK för medlemmar i Studentlund
70 SEK för övriga
30 gratisbiljetter kommer släppas i dörren i mån av plats (dock endast medlemmar i Studentlund).

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

Datum: . Datum: 2015-03-04
Tid: 18:00 - 19:00
Plats: Stora salen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 70 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905