Statsministerafton

Statsministeraftontraditionen grundades 1956 av dåvarande statsminister Tage Erlander, som därefter kom att gästa Studentafton hela 19 gånger. Sedan dess har samtliga av Sveriges statsministrar besökt Studentafton minst en gång under sin regeringstid. Detta blir Stefan Löfvens andra Studentafton, men däremot hans första statsministerafton. Senaste gången Löfven besökte Studentafton var  2012, efter att den 27:e januari tillträtt  partiledareposten för Socialdemokraterna. Samtalet handlade då om Löfvens ambitioner för partiet och de egna visionerna för Sveriges framtid. Vi ser nu fram emot ett nytt samtal om åren sedan 2012, livet som statsminister och Sveriges nya jobbagenda.

Aftonen äger rum den 27 april 2015 kl. 19.00 i Universitetsaulan. Efter ett inledande politisk anförande kommer  Kristoff er Triumf, känd från podcastsuccén Värvet, moderera en personlig intervju. Som alltid avsätts trettio minuter åt frågor från publiken.

Biljetter finns att köpa på:

www.biljett.studentlund.se och även i  Studentinfo i AF Borgen
100 SEK för medlemmar i Studentlund
130 SEK för övriga
Ett fåtal gratisbiljetter kommer släppas i dörren i mån av plats (dock endast medlemmar i Studentlund).

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

Datum: . Datum: 2015-04-27
Tid: 19:00 - 20:00
Plats: Universitetsaulan.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 100 SEK
Pris för icke-medlemmar: 130 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905