Studentafton gästas av överbefälhavare Micael Bydén

Studentafton har äran att välkomna Sveriges överbefälhavare Micael Bydén för en afton om Sveriges försvar och dess framtid. I september 2015 blev Micael Bydén utsedd till Sveriges nya överbefälhavare. Hans militära bana började 1982 med värnplikt på KA 4 i Göteborg. Därefter väntade flygvapnet och utbildning till stridspilot. Bydén har tjänstgjort på platser som Afghanistan och Washington DC och har blivit tilldelad den amerikanska Legion of Merit samt en mängd andra utmärkelser.

Aftonen äger rum den 8 februari 2016 kl. 19.00 i Universitetsaulan i Lund. Under aftonen får vi höra Bydén berätta om sin position, Sveriges försvar samt dagens säkerhetspolitiska läge. Som alltid avslutas aftonen med en 30 minuters frågestund med frågor från publiken.

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

Datum: . Datum: 2016-02-08
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Universitetsaulan i Lund.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 60 SEK
Pris för icke-medlemmar: 100 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905