Studentafton med Ida Sjöstedt

Studentafton presenterar stolt årets sjätte afton: Ida Sjöstedt – Queen of Fucking Everything.

Den svenska modedesignern Ida Sjöstedt skapade år 2001 sitt eget klädmärke och har sedan dess varit en självklar aktör på den svenska modescenen. Sjöstedt kombinerar ready-to-wear med haute couture och klev förra året rakt in i historien som designer av Prinsessan Sofias brudklänning. Sjöstedt har vunnit flera prestigefyllda priser, inte minst Årets designer 2016 på Elle-galan, samt Guldknappen Läsarnas pris 2011. Hon är också ett återkommande inslag vid Stockholm fashion week.

Studentafton bjuder in er till Stora salen på Grand hotell den 4e maj kl 19:00 (..) för att lyssna på Ida Sjöstedts berättelse om hur hon byggde upp sitt modeföretag från grunden, hennes tankar om modeskapandet samt att se bildmaterial från några av hennes kreationer. Som alltid avslutas aftonen med en 30 minuters frågestund med publiken.

Biljetter via www.biljett.studentlund.se eller hos Studentinfo i AF-borgen.

BILJETTPRIS
50 SEK för medlemmar i Studentlund
80 SEK för övriga.
Gratis för de 30 första studenterna i mån av plats

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

Datum: . Datum: 2016-05-04
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Stora Salen, Grand Hotell.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 80 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905