Studentafton söker nya utskottsmedlemmar!

Brinner du för det fria ordet? Är samtal och debatt din grej? Trivs du med att arbeta i team? Vill du engagera dig i ett av Akademiska Föreningens äldsta utskott? Vilken tur att just du hittade hit!

Studentaftonutskottet söker nu nya utskottsmedlemmar med vilja, drivkraft och engagemang som vill vara med och förgylla utskottet.

Sök redan idag!

Studentafton är Skandinaviens äldsta och främsta politiskt och religiöst oberoende forum för samtal och debatt. I över 110 år har utskottet arbetat med att hedra yttrandefriheten genom att erbjuda den plattform som kommit att kallas ”Sveriges friaste talarstol”. Utskottet präglas av en passion för det fria ordet och yttrandefriheten, och vi vill tillsammans sprida kunskap och väcka uppmärksamhet kring samtalen som förs i Lund, Sverige och världen.

Just nu söker utskottet nya medlemmar! Utskottet består av en rad olika poster. Utöver det postspecifika arbetet innebär en plats i utskottet att gemensamt arbeta med planering och genomförande av aftnar tillsammans med resten av utskottet.

Marknadsföringsansvarig leder och koordinerar utskottets marknadsföring, både på sociala medier och vid affischering och dylikt. Som marknadsföringsansvarig leder du Redaktionens arbete, en undergrupp inom utskottet som består av grafiker, visuell kreatör, redaktör och podcastproducent. Som marknadsföringsansvarig är det viktigt att ha god planerings- och kommunikationsförmåga, goda ledaregenskaper, intresse för marknadsföringsstrategier samt vara kreativ och flexibel.

Sexmästaren älskar att anordna festligheter och är värd under våra eftersitsar. Vidare har sexmästaren ett stort fokus på utskottets interna aktiviteter, såsom kick-offer och annat roligt under terminerna som syftar till att skapa gemenskap och sammanhållning inom utskottet. Som sexmästare ges du stor möjlighet att vara kreativ och få utlopp för dina idéer, då du har fria tyglar när det gäller anordnandet av aktiviteter. Som sexmästarebör du vara flexibel, ansvarstagande och duktig på att ta egna initiativ.

Sponsoransvarig älskar att anordna festligheter och är värd under våra eftersitsar. Vidare har sexmästaren ett stort fokus på utskottets interna aktiviteter, såsom kick-offer och annat roligt under terminerna som syftar till att skapa gemenskap och sammanhållning inom utskottet. Som sexmästare ges du stor möjlighet att vara kreativ och få utlopp för dina idéer, då du har fria tyglar när det gäller anordnandet av aktiviteter. Som sexmästarebör du vara flexibel, ansvarstagande och duktig på att ta egna initiativ.

Projektledaren är ansvarig för att realisera projekt av större karaktär som utskottet beslutar att genomföra. Till projekt som tidigare genomförts hör exempelvis en gala för utskottet och vår alumniförening samt framtagandet av en ny sångbok. Dessutom är det ditt ansvar att skapa mervärde för våra besökare under aftnarna. Du bör som projektledare vara initiativtagande, kommunikativ, ansvarsfull och ha en god förmåga att planera det löpande arbetet.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@studentafton.se där du beskriver dig själv, ger din bild av vad Studentafton är och vad det kan bli, motiverar varför du söker till just Studentafton och beskriver hur du kan bidra till utskottet.

Sista ansökningsdag är den 27 december 2020. Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Har du frågor kring utskottet eller arbetsområdena är du varmt välkommen att kontakta förman Madina Refoi som mer än gärna svarar på dina frågor! Madina nås via telefon: 076 394 99 20 eller via mail: rekrytering@studentafton.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905