Studentafton gästas av Gudrun Schyman, Kakan Hermansson & Nour El Refai

Efter en otroligt lyckad och uppmärksammad premiärafton kan vi nu presentera ytterligare en riktig höjdarafton!

Tisdagen den 16:e april kommer Kakan Hermansson att hålla i en Studentafton tillsammans med Nour El Refai och Gudrun Schyman – ”En överlevnadsstrategi för kvinnor”.

En storslagen Studentafton med tre av Sveriges främsta feminister i ett ocensurerat samtal om kvinnor i offentlighet, politik, jämlikhet, näthat, feminism och HBTQ.

Kakan Hermansson är född och uppvuxen i Lund och är förutom en färdigexaminerad konstfackselev också programledare, komiker och DJ. Under de senaste åren har hon varit programledare för sin egen talkshow Kaka på Kaka (SvT) och medverkat i PP3 (SR). Kakan är uttalad feminist och arbetar mycket med frågor kring kön, klass och sexualitet.

Nour El Refai är också uppvuxen i Lund och är idag en av Sveriges ledande komiker. Hon har länge arbetat för att sprida en positiv syn på sexualitet och föreläser flitigt om jämlikhet och blev 2012-års vinnare av RFSU-priset. Nour är också känd från program som Ballar av stål, RAW, Musikhjälpen, Sverige pussas och kramas, Ramp och Fi:s valkampanj 2010.

Gudrun Schyman är en av Sveriges mest framstående politiker. Hon är före detta partiledare för Vänsterpartiet och talesperson för Feministiskt initiativ. Idag är hon kommunpolitiker för FI i Simrishamn och en ständig förebild för många feminister.

Aftonen kommer att hållas i STORA SALEN, AF-BORGEN och börjar som vanligt 19:00 (prick prick)

För att säkra en plats rekommenderar vi att köpa biljett på förhand. Detta görs på Studentinfo i AF-borgen eller online på biljett.studentlund.se

70 kr med studentleg (studentlund)
100 kr för övriga (icke-studenter)
Gratis i dörren för studenter (i mån av plats)!
Med vänliga och förväntansfulla hälsningar,

Studentafton

Tags: , , ,

Datum: . Datum: 2013-04-16
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 70 SEK
Pris för icke-medlemmar: 100 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905