Studentafton gästas av utrikesminister Carl Bildt

Idag, den 9:e maj, på Europadagen kan vi med stor glädje meddela att utrikesminister Carl Bildt kommer att gästa Studentafton fredagen den 17:e maj.

Utrikesminister Carl Bildt är en av vår tids mest inflytelserika och ledande svenska politiker och hans engagemang inom EU har kommit att spela en stor roll för såväl Sveriges som EU:s utrikespolitik. Som statsminister i början av 90-talet var Carl Bildt också en av de drivande krafterna bakom Sveriges inträde i EU. Carl Bildt har under åren i den politiska hetluften även uppfattats som en kontroversiell person.

Eurovision Song Contest 2013, med artister från 39 länder, äger rum i Malmö nästa vecka. Studentaftonen med utrikesminister och europavisionären Carl Bildt är en del av Lunds eurovisionsatsning på människor, mångfald, musik och möten under parollen “We Party Too!”. Carl Bildt kommer på aftonen att tala om Europa och världen.

Detta blir Carl Bildts 13:e besök på Studentafton, vilket gör honom till en av Studentaftons mest frekventa gäster, efter Tage Erlander.

Aftonen börjar klockan 19:00 (..) i Stora salen, AF-borgen.
Inga väskor är tillåtna i lokalen, Studentafton erbjuder därför gratis garderobsservice.

Pris:

50 SEK för Studentlundmedlemmar
70 SEK för övriga
GRATIS i dörren med studentleg i mån av plats.

Biljetter säljs på biljett.studentlund.se, dessa måste hämtas ut på Studentinfo, AF-Borgen, senast fredag 17:e maj klockan 17:00.

Varmt välkomna!

Tags: , ,

Datum: . Datum: 2013-05-17
Tid: 19:00
Plats: Stora salen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 50 SEK
Pris för icke-medlemmar: 70 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905