Studentafton gästas av Alexander Stutterheim

Den planerade Studentaftonen med Alexander Stutterheim den 11 mars ställdes tyvärr in på grund av sjukdom. Vi kan dock med glädje meddela att Alexander är tillbaka redan den 26 mars för samma upplägg!

Onsdagen den 26 mars klockan 19:00(..) gästas Studentafton av den svenska entreprenören, melankolikern och designern Alexander Stutterheim, skaparen bakom det internationellt hyllade och uppmärksammade varumärket Stutterheim Raincoats.

Efter en karriär som copywriter på bland annat SAAB och cancerfonden kom Alexander år 2009 på andra tankar, han ville bryta sig loss från reklambranschen och hade en idé om att börja tillverka klassiska regnrockar sydda i Sverige. Projektet möttes med skepsis men efter starten av Aktiebolaget Svenska Regn och uppmärksamhet på de stora svenska modesajterna tog det fart på riktigt. Inspirationen till rockarna hämtade han från sin morfars gamla regnrock som han hittat i en lada i Roslagen, Alexander adderade det svenska vemodet och omfamnade melankolin och snart var succén ett faktum. De internationellt största bloggarna började bära hans rockar och snart sågs kändisar som Kanye West i dem. Förra året tog Stutterheim fram en regnrock tillsammans med Hip Hop artisten Jay Z för modehuset Barneys i New York och idag säljs rockarna i 17 länder.

Den 26 mars kl. 19:00 (..) gästar Alexander Stutterheim Studentafton för ett samtal om drivkraften, framgången och melankolin; om hur ett från början litet svenskt melankoliskt modemärke fått internationellt massmedialt genomslag och gjort rockar tillsammans med en av världens största artister. Moderator för aftonen är den mångfacetterade copywritern Mattias Åkerberg från Göteborg som bland annat driver reklambyrån Please copy me och är aktuell med boken Sälj det med ord – konsten att skriva reklam.

Aftonen börjar klockan 19:00 (..) i Café Athen, AF-borgen, Lund.
Biljetter finns att köpa på Studentinfo, AF-borgen, från och med idag. Imorgon finns det även möjlighet att köpa biljetter på www.biljett.studentlund.se

70 kr för medlemmar i Studentlund
100 kr för övriga
Gratis i dörren i mån av plats (för medlemmar i Studentlund)

Varmt välkomna önskar Studentaftonutskottet!

Datum: . Datum: 2014-03-26
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Café Athen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 70 SEK
Pris för icke-medlemmar: 100 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905