Jan Guillou och Alex Schulman modererat av Fredrik Wikingsson

BILJETTSLÄPP : 16/9 kl 12:00

På grund av rådande restriktioner går det enbart att köpa biljetter i sällskap om två eller fyra personer. Slå dig samman med nära vänner eller familj och köp biljetter tillsammans. Det kommer finnas två biljettsläpp för eventet, mer information kommer på Facebook.

Jan Guillou och Alex Schulman är två av Sveriges mest namnkunniga personer. Som få andra har de i tagit plats i den svenska offentligheten – hyllats som romanförfattare, krönikörer och sällan skyggat konflikter.

Jan Guillou gjorde sig ett namn 1973 när han och kollegan Peter Bratt avslöjade den så kallade IB-affären. Samma år besökte Guillou Studentafton – där han greps av polis och dömdes till tio månaders fängelse för inblandningen. Sedan dess har han förutom att vara en bästsäljande författare också varit en stridbar debattör. Besöket hos Studentafton blir hans femte.

Alex Schulman slog igenom med sajten Stureplan.se och drev under några år en av Sveriges största bloggar. I dag är han författare och har skrivit flera bästsäljande romaner. Han är krönikör och skribent för Dagens Nyheter. När Alex Schulman 2012 gästade Studentafton var det med Sigge Eklund. Radarparet har i över tio år drivit succépodden Alex & Sigge – som fortfarande tillhör Sveriges mest lyssnade.

Moderator för kvällen är Fredrik Wikingsson. Känd som ena halvan i duon Filip & Fredrik och programledare för populära Alla mot alla. I bagaget har han ett flertal böcker och Kristallen-utmärkelsen Årets manliga programledare 2016.
Aftonen äger rum på Stadsteatern i Lund den 23 september och kvällens tema kommer innan dess avslöjas på Facebook. Det kommer finnas möjlighet för åskådare att delta fysiskt, men aftonen kommer också att livesändas på Youtube. Kvällen avslutas traditionsenligt med en frågestund från publiken.

När: Den 23 september kl 19:00 prick
Var: Stadsteatern
Pris: 140 kr för medlemmar i Studentlund, 160 kr för övriga
Biljettsläpp: Fredagen 10/9 kl 12:00.
Biljettköp: Biljetter säljs på nortic.se/evenemang och hos Studentinfo i AF-borgen.

Säkra din biljett här: https://www.nortic.se/dagny/event/33353

Varmt välkomna!

Datum: . Datum: 2021-09-11 - 2021-09-24
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 140 SEK
Pris för icke-medlemmar: 160 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905