Studentafton gästas av Geir Lippestad (Breiviks försvarsadvokat)

 

*** OBS! DET KOMMER ATT SLÄPPAS ETT ANTAL BILJETTER I DÖRREN INNAN DENNA AFTON. FÖR ER SOM TROTS DET INTE FÅR TAG I NÅGON BILJETT:

S-teve LIVESÄNDER STUDENTAFTONEN MED GEIR LIPPESTAD PÅ PALAESTRA (i byggnaden bredvid AF-borgen) För alla er som inte lyckats få tag på biljetter till Studentafton –> gå till Palaestra kl.19.00! Twittra era frågor till Geir Lippestad på #askStudentafton

Välkomna! /Studentafton och S-teve ***

Upplägg för aftonen:
Aftonen kommer att inledas med ett anförande av Geir Lippestad. Därefter kommer Heidi Avellan (politisk chefredaktör på Sydsvenskan) att hålla i en intervju. Avslutningsvis är det , som alltid, dags för publikfrågor.
Äntligen är det dags för årets första Studentafton! Gästen denna aftonen är ingen mindre än Geir Lippestad, försvarsadvokat i målet mot Anders Behring Breivik.Den 22:a juli 2011 skakades Norge såväl som övriga världen av terrorattentaten mot regeringskvatveret i Oslo och ungdomslägret på Utöya. Två attentat som krävde totalt 77 liv. Advokaten Geir Lippestad fick förfrågan att företräda mannen bakom dåden, Anders Behring Breivik, vilket Lippestad antog. Han har efter det kommit att kallas ”Djävulens advokat” i det mål som av flera medier har kallats ”århundradets rättegång”.NÄR?
Torsdag 7e februari klockan 19.00VAR?
Café Athen, AF-borgen.Förhandsbiljetter köps på Studentinfo i AF-borgen eller på http://www.biljett.studentlund.se/

Student* 60:- Övriga 80:-

*Medlemmar i StudentLund
(Gratis för studenter i dörren i mån av plats)

En oförglömlig kväll utlovas!

VARMT VÄLKOMNA

Tags: , ,

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Datum: . Datum: 2013-02-07
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Café Athen (AF-borgen).
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 60 SEK
Pris för icke-medlemmar: 80 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905