NyheterKalendariumPodcastKontakt

Samarbeta med Studentafton

Läs mer om vad ett samarbete med Studentafton skulle innebära eller kontakta oss.

Samarbeta med oss

Samarbete

Sedan 1905 har Studentaftonutskottet befäst sin roll som en av Skandinaviens ledande arrangörer av föreläsningar för och av studenter. Såväl Lunds studenter som allmänhet erbjuds här unika möjligheter att möta allt ifrån politiker till författare, företagsledare och kungligheter. En av Studentaftonutskottets viktigaste uppgifter – som politiskt och religiöst oberoende organisation – är att värna om det fria ordet. Studentaftnarna bedrivs helt och håller ideellt och alla våra inbjudna gäster medverkar utan krav på arvode.

Våra aftnar är alltid mycket populära och välbesökta.

Ett enkelt sätt att exponeras

Samarbetspartnern erbjuds att exponeras i ett stort antal kanaler med god spridning: i lokalen under aftnarna, annons i Sydsvenskan, på studentafton.se (se till exempel nedanstående länkar), i sociala medier samt på affischer.

Ett enkelt sätt att underhålla kunder och medarbetare

Genom att samarbeta med Studentafton får sponsorer fribiljetter på attraktiva sittplatser på varje afton vi anordnar. Vi på Studentafton är alltid öppna för nya samarbeten. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss vid frågor eller om ni önskar mer information.

Kontakta oss
För att diskutera ett eventuellt samarbete med Studentafton, kontakta vår sponsorsansvarige eller förman, vars kontaktuppgifter du finner här.

Vänligen,
Studentaftonutskottet

NYHETSBREV

Missa inte våra kommande aftnar

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få senaste nytt om framtida evenemang, våra kommande gäster och ta del av utskottets arbete. Nyhetsbrevet skickas ut i samband med att en ny afton släpps, och informerar om Studentaftons aktuella projekt, tävlingar och nyheter – ett perfekt sätt att enkelt hålla dig uppdaterad! Tidigare nyhetsbrev kan du hitta här (extern länk).

Skulle du vilja avsluta din prenumeration kan du göra det i själva nyhetsmejlet. Din prenumeration upphör då automatiskt.

Tack! Du är nu prenumerant på Studentaftons nyhetsbrev!
Oops! Något gick fel. Var god försök igen senare eller anmäl dig här istället.
NyheterKalendariumPodcastKontakt