Studentafton med EU-ambassadör Anders Ahnlid

Torsdagen den 22 september gästas Studentafton av Sveriges EU-ambassadör Anders Ahnlid för ett modererat samtal om Sveriges roll i den Europeiska Unionen. Ahnlid är ambassadör vid Sveriges ständiga representation vid Europeiska Unionen i Bryssel sedan år 2013, i slutet av året efterträder Lars Danielsson som ny ambassadör.

Ahnlid har tidigare även tjänstgjort vid Sveriges ständiga representation vid de internationella organisationerna i Genève, vid Sveriges OECD-delegation i Paris och som minister vid ambassaden i Washington D.C.

Ahnlid kommer att delta i ett modererat samtal med Magnus Jerneck, professor vid Statsvetenskapliga institutionen vid Lunds Universitet för att diskutera Sverige, EU och hur Storbritanniens vägval påverkar Sveriges roll i EU. Som vanligt avslutas aftonen med 30-minuters frågestund med publiken.

Studentafton med EU-ambassadör Anders Ahnlid

22 september 19.00(..) på Grand Hotel

Insläppet börjar 18.30

 

Varmt välkomna!

Datum: . Datum: 2016-09-22
Tid: 19:00 - 20:30
Plats: Grand Hotel.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 40 SEK
Pris för icke-medlemmar: 60 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905