Samarbete

Sedan 1905 har Studentaftonutskottet befäst sin roll som en av Skandinaviens ledande arrangörer av föreläsningar för och av studenter. Såväl Lunds studenter som allmänhet erbjuds här unika möjligheter att möta allt ifrån politiker till författare, företagsledare och kungligheter. En av Studentaftonutskottets viktigaste uppgifter – som politiskt och religiöst oberoende organisation – är att värna om det fria ordet. Studentaftnarna bedrivs helt och håller ideellt och alla våra inbjudna gäster medverkar utan krav på arvode.

Våra aftnar är alltid mycket populära och välbesökta.

Ett enkelt sätt att exponeras

Samarbetspartnern erbjuds att exponeras i ett stort antal kanaler med god spridning: i lokalen under aftnarna, annons i Sydsvenskan, på studentafton.se (se till exempel sponsoring av våra nya fina beachflaggor eller sponring av nya rollups), i sociala medier samt på affischer.

Ett enkelt sätt att underhålla kunder och medarbetare

Genom att samarbeta med Studentafton får sponsorer fribiljetter på attraktiva sittplatser på varje afton vi anordnar. Vi på Studentafton är alltid öppna för nya samarbeten. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss vid frågor eller om ni önskar mer information.

För att diskutera ett eventuellt samarbete med Studentafton, kontakta vår sponsorsansvarige Oscar Stein på samarbete@studentafton.se

Vänligen,

Studentaftonutskottet

Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905