Serieentreprenören Jane Walerud gästar Studentafton

De senaste 15 åren har entreprenören Jane Walerud varit bidragande till hela 15 startups som många kommit att bli välkända framgångssagor, däribland Lensway och Klarna. Hösten 2015 mottog hon Kungliga ingenjörsvetenskapsakademins guldmedalj av Kronprinsessan för sina insatser i näringslivet och för knappt en månad sedan blev det känt att hon tillsammans med statsministern, finansminister och bl.a. Ericssons vd ska ingå i Regeringens nystartade innovationsråd. Walerud är en av få kvinnliga, och samtidigt en av de mest framgångsrika, serieentreprenörer och affärsänglarna i Sverige. Sedan 2002 har Walerud  lyckats med bedriften att ha en avkastning på 60 % per år. Nu kommer hon till Studentafton och Lund för att dela med sig av sina kunskaper, misstag och tips på hur man startar och driver företag till framgång.

Den 26 mars 2015 kl. 19.00 i Lilla Salen gästas Studentafton av Jane Walerud för ett exklusivt inspirationsseminarium, där hon utifrån publikens frågor skapar aftonen och ger tips om hur man lyckas som entreprenör och klarar sig i det hårda affärsklimatet.

Biljetter finns att köpa på:
www.biljett.studentlund.se och även i  Studentinfo i AF Borgen
100 SEK för medlemmar i Studentlund
150 SEK för övriga

Varmt välkomna på en annorlunda, lärorik och interaktiv Studentafton!

Datum: . Datum: 2015-03-26
Tid: 19:00
Plats: Lilla salen, AF-borgen.
Gratis för AF- och studentlundmedlemmar i dörr i mån av plats.
Förköp: Studentinfo i AF-Borgen.
Tel: 046-38 49 49.
Pris för AF-och studentlundmedlemmar: 100 SEK
Pris för icke-medlemmar: 150 SEK
Oberoende forum för samtal och debatt sedan 1905